Hvorfor velge oss?

Her er noen hovedgrunner:
Konsept med helhetlige løsninger

Du har kun en hoved-kontaktperson gjennom hele prosjektet. Du slipper å forholde deg til svært mange forskjellige leverandører som leverer kun deler av det du trenger. Vi samarbeider med mer enn 60 forskjellige interiør-aktører og kan koordinere og gi våre kunder helhetlige løsningsforslag, og et samlet tilbud som inkluderer både produkter og tjenester. I noen sammenhenger vil det likevel være naturlig og fornuftig å ha direkte dialog med noen av våre leverandører og samarbeidspartnere. Det avhenger også av hva du som kunde ønsker – hvor mye eller lite du vil engasjere deg i detaljene.

Gunstige rabatter

Vi oppnår gunstige rabatter hos våre samarbeidspartnere. Disse rabattene deler vi med våre prosjektkunder. NB! For å kunne oppnå slike rabatter på kjøkken, bad, garderobe mm, må våre kunder først henvende seg til oss – før kontakt med våre samarbeidspartnere!

Konkurransedyktige timepriser

På grunn av lave faste kostnader kan vi tilby gunstige timepriser for arbeid vi utfører internt: Kr. 650,- pr. time eks. mva.

Kvalitetsprodukter

Vi importerer, forhandler og leverer produkter direkte, sammen med, og via samarbeidspartnere. Vi kan levere stort sett alt som er aktuelt innen bygg og interiør. For eksempel byggvarer, møbler, belysning, tapet, tekstiler, interiørdetaljer, dekor, parkett og mye mer. Se gjerne:  Manuel Larraga, Artelore, Orac Decor og Ege Tepper, som eksempel på hva vi kan levere våre prosjektkunder. Tekstiler og andre produkter via import har høy kvalitet og er anerkjente merkevarer.

Spesialkompetanse

Det vi i særlig grad kan tilføre internt er allsidig kompetanse og erfaring innen de estetiske og kreative aspektene. Vi har og kan tilby lang erfaring innen farge, form og design. Vi vet mye om hvordan disse faktorene, sammen med materialegenskaper, proporsjoner og helhetlig komposisjon former rommet og romfølelsen.

På toppen av dette, og som helt vesentlig, kommer forståelse for lysets viktige funksjoner og estetiske egenskaper. Her ligger muligheter og kvaliteter godt skjult for mange. Bevisst lyssetting kan trylle med rommet og skape svært ulike stemninger og atmosfærer i et bygg og i et rom. Vi mener å ha kompetanse til å se og vektlegge slike muligheter som ikke alle ser.

Vi samarbeider også med firma og fagpersoner med høy kompetanse og lidenskapelig interesse og engasjement innen smarte løsninger for dagens og fremtidens bygg.

Sammen kan vi forme bygget og rommets karakter, med stil og stemning ut fra kunnskap, kompetanse og erfaringer på alle aktuelle områder. Dette er et viktig utgangspunkt for å kunne gi gode forslag og anbefalinger til våre kunder. 

Slik kan vi skape løsninger som harmonerer optimalt med muligheter som finnes, og med de drømmer, ønsker, behov og aktuelle budsjett kunde og brukere har.

Vi vet at de estetiske kvalitetene  eller mangelen på slike kvaliteter i stor grad påvirker trivsel og helse. I tillegg øker estetisk gode løsninger verdien av interiøret. Derfor er estetikk viktig av mange grunner.

Vi skaper løsninger og tegningsgrunnlag; alt fra skisser til avanserte tegninger i 2D og 3D.

Vi kan levere et stort utvalg av kvalitetsprodukter direkte, sammen med, og via våre samarbeidspartnere.