Helhetlige løsninger: Hos oss kan du få stort sett alt via en kontaktperson i kombinasjon med et allsidig faglig nettverk av produsenter, leverandører og andre samarbeidspartnere

LEVERINGS-PROGRAM (Kortversjon)

Klikk på feltene nedenfor og du får kort info om  vårt leveringsprogram. (Mer detaljert oversikt i nederste felt)

GRATIS, KOSTNADSFRITT

Vi tilbyr inntil 3 timer gratis for oppstartsmøter, befaring eller oppmåling, inkludert kjøring og eventuell ferje.

RABATTER OG PRISER

Vi oppnår gunstige rabatter hos våre samarbeidspartnere. Disse rabattene deler vi med våre prosjektkunder. NB! For å kunne oppnå slike rabatter på kjøkken, bad, garderobe mm, må våre kunder først henvende seg til oss – før kontakt med våre samarbeidspartnere!

Alt etter prosjektets størrelse vil vi også kunne gi en ekstra god totalpris.

Timesatser pr. dato er kr.  650,- eks. mva for internt arbeid. Se våre handelsbetingelser for mer detaljert info.

PRODUKTER

Vi importerer, forhandler og leverer produkter direkte, sammen med,  og via samarbeidspartnere. Vi kan levere stort sett alt som er aktuelt innen bygg og interiør. For eksempel byggvarer, møbler, belysning, tapet, tekstiler, interiørdetaljer, dekor, parkett og mye mer. Se gjerne www.artelore.com og www.manuellarraga.com  som eksempler på hva vi kan levere våre prosjektkunder innen møbler, belysning og tilbehør. På nettsidene finner du mer informasjon om noen av de mange produktene vi kan levere.  Se gjerne også innom vår nettbutikk – den utvides jevnlig med nye produkter.

TJENESTER

Vi leverer komplette, helhetlige bygg- og interiørløsninger. Noe utføres internt, noe i samarbeid, og noe via samarbeidspartnere. Eksempler kan være behovsanalyser, rådgivning på estetikk, idéer/skisser, moodboards, 2D og 3D tegninger av bygg, fasader, plan og interiør, møbelplaner, belysningsplaner (inkl. el. planer), material- og fargeplaner, produktplaner (inkl. leveranse om ønskelig), romplaner (viser alt som skal gjøres pr. rom), søknader, håndverkere, spesialløsninger, kunst, dekor, profilering mm.

SAMARBEID

Vi legger stor vekt på samarbeid. Samarbeidet gir oss og våre kunder økt kunnskap og kapasitet, og er en viktig del av vårt konsept.Derfor har vi blant annet inngått samarbeid med over 60 forskjellige bygg- og interiøraktører. Disse kompletterer vårt tilbud slik at du som kunde kan få helhetlige løsninger av høy kvalitet. Konkurransedyktige priser og betingelser ligger alltid i bunn for samarbeidet.

SPESIAL-KOMPETANSER

Det vi i særlig grad kan tilføre internt er allsidig kompetanse og erfaring innen de estetiske og kreative aspektene. Vi har og kan tilby lang erfaring innen farge, form og design. Vi vet mye om hvordan disse faktorene, sammen med materialegenskaper, proporsjoner og helhetlig komposisjon former rommet og romfølelsen.

På toppen av dette, og som helt vesentlig, kommer forståelse for lysets viktige funksjoner og estetiske egenskaper. Her ligger muligheter og kvaliteter godt skjult for mange. Bevisst lyssetting kan trylle med rommet og skape svært ulike stemninger og atmosfærer i et bygg og i et rom. Vi mener å ha kompetanse til å se og vektlegge slike muligheter som ikke alle ser.

Vi samarbeider også med firma og fagpersoner med høy kompetanse og lidenskapelig interesse og engasjement innen smarte løsninger for dagens og fremtidens bygg.

Sammen kan vi forme bygget og rommets karakter, med stil og stemning ut fra kunnskap, kompetanse og erfaringer på alle aktuelle områder. Dette er et viktig utgangspunkt for å kunne gi gode forslag og anbefalinger til våre kunder. 

Slik kan vi skape løsninger som harmonerer optimalt med muligheter som finnes, og med de drømmer, ønsker, behov og aktuelle budsjett kunde og brukere har.

Vi vet at de estetiske kvalitetene  eller mangelen på slike kvaliteter i stor grad påvirker trivsel og helse. I tillegg øker estetisk gode løsninger verdien av interiøret. Derfor er estetikk viktig av mange grunner.

ANNET

Det tas forbehold om endringer og utvidelser av tilbud, produkter, tjenester og betingelser. Se også våre handelsbetingelser.

DETALJERT OVERSIKT:

A)  Stort utvalg av vakre, eksklusive og unike interiørprodukter fra møbler, tak, vegg og gulv-bekledning – til profilering, dekor, kunst, små pyntegjenstander og mye annet.

B) Gratis befaring/oppmåling og uforpliktende oppstartsmøte. Inkluderer også reisetid og reisekostnader med bil og ferje.

C) Prosjektarbeid/Planarbeid/Administrasjon

D) Behovsanalyse: Systematisk registrering av ønsker og behov med påfølgende notat og dokumentasjon. (Grunnlag for påfølgende prosesser).

E) Moodboards (Visualisering av stil/stilkombinasjoner (eklektisk tilnærming), farger og material-prøver mm. Målet i denne fasen er å skape og vise essensen av visuelle og taktile virkemidler som gir den stemningen og det uttrykket som ønskes, eller mer ubevisst søkes.

F) Moodboards og annet visuelt/estetisk arbeid baseres på flere 10- års erfaring med farge, form, design, lys-virkninger, estetikk, komposisjon.

G) Utarbeidelse av idéer, skisser, intensjonsbeskrivelse, planløsninger (plan,fasade, snitt mm) 2D/3D tegninger. Også muligheter for 3D visualisering av de spesifikke møbler, tapet, tekstiler etc. som velges.

H) Materialplaner og leveranser: Dører, vinduer, maling, tapet, tekstiler, lister, keramiske fliser, dekor, kunst etc.

I) Romplaner: Viser alt som skal gjøres og leveres pr. rom.

J) Møbelplaner og leveranser/innkjøp/import

K) Belysningsplaner og leveranser/innkjøp, inkl. el.planer/tegning

L) Tilbehør og leveranser: Tepper, pledd, duker, puter, vaser, skåler, dekor etc..

M) Prisforespørsler til håndverkere

N) Koordinering av håndverkere

O) Priskalkyler og budsjettering

P) Framdriftsplan og oppfølging av prosjekt/håndverkere

Q) Smarthus-løsninger (Lys-styring,  varmestyring, musikkstyring, innbruddsalarm, brannalarm, lås-sikring mm).

R) Lyd og musikkanlegg av høy kvalitet/ Hjemmekino-løsninger

S) Digital skilting

T) Kjøkken/Bad/Garderobe

U) Møbeltapetsering med stort utvalg av eksklusive tekstiler.

V) Sying av gardiner, puter, duker etc., med eksklusive tekstiler.

W) Design og produksjon av spesiallagde møbler på mål

X) Smarte trappe-løsninger

Y) Utvikling og produksjon av spesialprodukter

Z) Flotte og spennende beklednings-materialer i stort utvalg for vegger, tak, møbler mm. Både for privat bruk og for bedrifter/offentlig virksomhet.

Æ) Møbler og løsninger for bedrifter, restauranter, kafeer, butikker, venterom, helsesektor, skole etc.

Ø) Utsmykkingsprosjekter: Kunst, dekor, profilering, logo etc.

Å) Annet uspesifisert: Det tilføres jevnlig nye produkter og løsninger.

Vi tilbyr gratis oppstartsmøte/oppmåling etc, helhetlige løsninger, behovsanalyser, idéer, skisser, planarbeid, plan – og fasadetegninger 2D/3D : Vi skaper løsninger sammen med våre kunder og vårt nettverk. Vi finner løsninger både for privatpersoner, bedrifter og offentlig virksomhet.

Vi hjelper deg med kjøkken, bad, garderobe, møbler, belysning, gulv, tak, vegger, byggmaterialer, spesialmaterialer, stort utvalg av vakkert og eksklusivt interiørtilbehør: Vi importerer, forhandler og finner løsninger i samarbeid med vårt nettverk av dyktige samarbeidspartnere.

Kunst, design, dekor, profilering, utstilling, lyd/bilde: Vi kan skape og levere det meste. Noe internt og noe via våre leverandører og samarbeidspartnere lokalt, nasjonalt og inter-nasjonalt.