Vi leverer eksklusive kvalitetsmøbler fra Manuel Larraga

Manuel Larraga er en familebedrift med stolte tradisjoner. Virksomheten har spesialisert seg på produksjon og design av stoppede møbler. Denne leverandøren er kun fornøyd med beste kvalitet og har en enorm stolthet i hvert enkelt møbel
de produserer. Her leveres ekte håndverk av erfarne møbelsnekkere og møbeltapetserere. Hos Larraga får du spesialtilpassede løsninger og vi kan skreddersy alle møbler etter dine ønsker.
Stort utvalg av tekstiler og skinn!
Se mer her!

Eksempler på møbler vi kan levere fra Manuel Larraga:

MANUEL CHESTER: Her utført i skinn. Hovedbildet over viser samme modell trukket med tekstil.

MANUEL-NANDY:
Stoler leveres i stort utvalg

MANUEL-MENTA:
Chaiselongue her utført i grønn tekstil.

MANUEL-TEXAS:
Her som sovesofa i høy kvalitet.

MANUEL-HUGO-CAPITONE LATERAL: Her utført i tekstil. Legg merke til føttene i tre: Her kan det velges mellom flere treslag/farger.

MANUEL-ALBI:
Stilfull chaiselongue.

MANUEL-LONDON:
En elegant og stilfull sofa. Se samme sofa rett nedenfor i farget tekstil.

MANUEL-LONDON: 
Se samme sofa rett over. Tekstilvalget skaper i stor grad uttrykket.

TEPPET KP KABLE: Vakkert teppe i naturfarge.

TEPPET KP JUANOLA Y JALEA: Rutemønster  med dekorativ effekt.

TEPPET KP SEDA: Et eksklusivt teppe med livfulle sjaterringer.

Tepper i stort utvalg fra KP

KP i Madrid, er den første spanske teppeprodusenten som produsere tepper på mål. Med over 30 års erfaring har KP etablert seg som den ledende produsenten av skreddersydde tepper i Spania, og tilbyr over 60.000 forskjellige kombinasjoner av tepper og kanter. Sortimentet omfatter blant annet skinn, sisal, ull og flere ulike syntetiske tepper, samt designer-tepper, håndlagde tepper, KEPLAN-vinyl tepper og vaskbare utendørs tepper, alt i en bred fargepalett og et enormt antall alternativer i original finish. Selskapet er stadig på jakt etter de beste, men også nyskapende materialene.
Hos denne produsenten får du spesiallaget nøyaktig det teppet som passer for deg.
Se mer her!

HVA GJØR KP UNIK?

KP vil ikke være en til i sektoren tilpassede tepper. Tvert imot har de prøvd å gjøre ting annerledes enn andre. Denne forpliktelsen fører til at de alltid er våkne, og hele tiden søker etter dekorative materialer og løsninger av høy kvalitet som er på

høyden av en stadig mer krevende kunde som leter etter et alternativ i trendy design, men samtidig vektlegger den gode smaken av det klassiske.

Våre skreddersydde tepper har mange teksturer i forskjellige farger. Lidenskap, kreativitet, erfaring og engasjement er det KP projiserer i alt de gjør.

Eksempler på tepper  vi kan levere fra KP:

TEPPET KP RASTA: Et livfullt og lunt teppe.

TEPPET KP VAEV:
Med litt struktur i naturlige farger.

TEPPET ALFOMBRA SPART-ENCINA:
Behagelige naturfarger og rustikt uttrykk.

TEPPET KP VETUSTA:
Et kvalitetsteppe med spennende sjateringer.

TEPPET KP JUANOLA Y JALEA: Dekorativt teppe med linjer og rutemønster.

TEPPET KP SEDA:
Mykt kvalitetsteppe med flotte sjateringer.

TEPPET KP ALPATIO:
Et stilrent kvalitetsteppe.

TEPPET KP ALFOMBRA – SPART PEDRAGROSSA:
Livfulle linjer og naturlige spennende preg.

Møbler, belysning og tilbehør fra Artelore Home:

Fra Artelore Home i Spania kan vi levere et stort utvalg av møbler, belysning og tilbehør. Artelore er aktivt tilstede på møbel- og dekorasjons-ustillinger i Madrid, Velencia, Barcelona og Portugal. Artelore eksporterer til mange land,
og utvider jevnlig sitt markedsområde. 70% av alle produkter er designet av Artelore.
Utvalget og stilene er preget av moderne uttrykk, med mye glass og metall.
Se mer her!

ARTELORE LAMPER OG LYKTER: Vi kan tilby vakker og dekorativ belysning i stort og allsidig utvalg.

 

ARTELORE HELHETLIGE LØSNINGER: Vi kan  skape helhetlige løsninger i gjennomført stil. Alt fra møbler, bord, stoler –  til belysning, og med et allsidig utvalg av tilbehør.

ARTELORE TILBEHØR: Utvalget av tilbehør er svært omfattende, både når det gjelder praktiske småting og dekorative pyntegjenstander.

ARTELORE DEKOR SPEIL: Vil du ha noe unikt som gir en følelse av et større og mer livfullt rom kan utvalget av dekorspeil fra Artelore være en god løsning.

ARTELORE I GJENNOMFØRT STIL: Her er et godt eksempel på hvordan Artelore-stilen kan gjennomføres i alt fra møbler til belysning, bruksting og dekorelementer.

ARTELORE STOLER: Utvalget av stoler og sofa/Chaiselongue fra Artelore er omfattende, både når det gjelder stil, mønster, farger og tekstiler.

ARTELORE FOR BORDETS GLEDER: Fra Artelore kan vi levere komplette løsninger for et helhetlig miljø: Bord, stoler, vaser, skåler, lysestaker, service, bestikk, glass etc.