BLIKKFANG MED VESCOM: Her et godt eksempel på hvordan print og montasje av Vescom tekstil skaper et spennende og unikt uttrykk i butikken.

Store formater – stort blikkfang:

I samarbeid med Vescom i Nederland kan vi hjelpe bedrifter, butikker og annen virksomhet å skape digital vegg-print/dekor (tapet) uten en eneste skjøt, i inntil 3,15 meter høyde og 3o meter bredde

Dette er en perfekt høykvalitets-løsning for bedrifter, fellesarealer, møterom, kontorer, venterom, hoteller, restauranter, kaféer, butikker og for offentlige virksomheter av forskjellig art. Men også for privatmarkedet, for de som vil ha noe unikt.

HØY KVALITET – LANG VARIGHET: Vescom garanterer for høy print-kvalitet. Et Vescom print er holdbart og lett å vaske. Det er flammehemmende, farge- og lysfast. Du kan velge mellom 8 forskjellige overflatestrukturer.

Med polyester-vev overtrukket med vinyl på for og bakside, varer et print minst i 10-15 år, selv i de mest skadelige miljøer. Printet er motstandsdyktig mot riper og 100% resirkulerbart. Vi kan skape et helt unikt design tilpasset dine ønsker og behov – eller finne et perfekt motiv i topp oppløsning og kvalitet blant 125 millioner motiver i bilde-databasen.

Vi har en tett dialog gjennom hele prosessen og kan besørge frakt og montasje om ønskelig.

Vescoms digitale trykte wallcovering er perfekt for kontraktspesifikke løsninger innen for eksempel hotell/gjesterom, omsorgssektoren, kontormiljøer, interiør i detaljhandel og utdanning.

Før skriveren gjør jobben sin, tilbyr vi et valg mellom åtte forskjellige overflater, i forskjellige strukturer. Fra glatt til silke eller til og med pussutseende. Uansett hvilket trykk du kan velge; Vescom garanterer høy kvalitet for hver kunde: slitesterk, lett å rengjøre, flammehemmende, riper og støtbestandig, sikker, fargefast og lysfast.