KUNST OG DEKOR GJØR LIVET RIKERE:

Vi hjelper bedrifter, offentlig virksomhet
og privatpersoner til en mer spennende visuell hverdag:

Vi utvikler, skaper, formidler og selger kunstkonsepter, kunstverk, dekor, skulptur, innramming, og opphengs-systemer – om ønskelig med belysning og tyverisikring

ARTELORE: Landscape Picture 1.
120 x 80 cm x 4 mm.

Sort/Hvitt foto som fremkaller drømmer og vandringer inn i et uendelig landskap. Fine nyanser fra hvitt til grått og sort.

ARTELORE: Art 1. 120 x 120 cm x 4 mm.
Kvinne og blomsterdekor som utstråler estetikk, fargeglede, metalliske effekter, harmoni, ro og tilstedeværelse.

ARTELORE: Dome Picture 100 x 100 cm x 4 mm.
Dimensjoner av svimlende karakter. Symmetri og perspektiver ved å løfte blikket.

MF Design Tilbyr stilfulle foto/kunstplakater og dekor fra Artelore til prosjektkunder, se eksemplene over. (Se gjerne også : www.artelore.com).

KUNST-NETTVERK: Innen kunst er vi i ferd med å bygge opp et nettverk hvor vi selger og formidler salg av kunst og kunsthåndverk fra utvalgte kunstnere fra Norge/Skandinavia og andre land. Her er det bare å følge med utover høsten 2020 og vinteren 2021.

RAMMER OG INNRAMING: MF Design er samarbeidspartner og forhandler av alle rammer og tilbehør fra INTERART – Norges største importør av rammelister. Utvalget er på mer enn 1000 forskjellige rammer, stilarter, farger og størrelser  Vi kan levere komplett innramming, tilpasset både kunstverk og interiør. Se mer nedenfor.

LYS OG OPPHENG FOR BEST PRESENTASJON:
Et kunstverk kommer mye mer til sin rett med god belysning. Vi kan levere fleksible og komplette opphengs-systemer, med mulighet for Prolight lysarmatur hvor det er ønskelig. Systemet gjør at alt arbeid med justeringer og endringer av oppheng bir mye enklere.  I tillegg unngås  skruer eller stifter rett i veggen der hvor kunstverkene skal henge. Til opphengs-systemet finnes også bildekroker med tyverisikring, og vekten på et kunstverk kan være inntil 60 kg.

ORIGINALE OG UNIKE KUNSTVERK: Vi leverer også spesial-designet kunst, dekor, foto etc., ut fra dine ønsker og behov – i den størrelse du måtte ønske, og på de fleste aktuelle materialer. Alt fra idé til ferdig produkt, om ønskelig inklusiv montasje/oppheng.

 I vårt digitale kunstgalleri kan du
velge mellom 1000 forskjellige rammer fra Interart,
Norges største importør av rammer

SE HVORDAN INNRAMMINGEN BLIR
FØR DU BESTEMMER DEG:
Velg kunstverk, forslag til innramming, farge på vegg,
og et utvalg forskjellige miljø for visningen

DET KAN VÆRE EN KUNST Å VELGE RETT RAMME OG KUNSTVERK – NÅ BLIR DET ENKLERE:
 Rammen skal passe til kunstverket, og kunstverk og ramme bør i tillegg passe inn i den sammenheng hvor det skal inngå.
I vårt digitale galleri kan du nå se sammenhengen mellom kunstverk, ferdig innramming, veggfarge og pris på alle alternativer du prøver ut.
Det gjør valget enklere. Og vi hjelper gjerne med råd om innramming når det er ønskelig.

Du kan også bestille kun rammer i ønsket falsemål, og ordne resten selv –
eller ta med til oss det du vil ha innrammet!

Klikk her for å gå til MF DESIGN Kunstgalleriet!
(Eller se kunst og dekor i vår nettbutikk! )

Å se innramming og kunstverk i et miljø gjør det lettere å oppdage hvordan det vil bli. Størrelsen på rammen i forhold til rommet/intetriøret indikeres, og du kan velge blant et utvalg forskjellige miljø. Fargene på store og små gjenstander i det aktuelle miljøet bør også tas hensyn til.

Fargen på veggen påvirker i betydelig grad hvordan kunstverket og innrammingen oppleves. Her kan du velges blant et stort utvalg Jotun farger i ulike retninger. Da får du et godt inntrykk av hvordan veggfargen innvirker på uttykket.

Du kan velge blant 6 anbefalte forslag til rammer på det aktuelle kunstverket du ønsker å se nærmere på, eller velge fritt mellom de nesten 1000 øvrige rammene. Motivet og rammen du velger vises straks på veggen.

Kvaliteten på glasset og størrelse samt farge på passepartout er sammen med rammevalg og veggfarge det mest avgjørende for et godt resultat.
For best resultat bør kunstverket også lyssettes.

KUNSTPROSJEKTER OG KUNSTFORMIDLING:
Samarbeid med glasskunstner Aino Jensen

FRA IDÈ TIL FERDIG INSTALLASJON:
Når kunst inngår i et  interiør-prosjekt er kunstverket alltid en helt vesentlig del av det helhetlig interiøret.
Det kan skape spennende og helt unike estetiske kvaliteter, noe som løfter opplevelsen i rommet mange hakk. Kunsten berører tanker og følelser –
kanskje uttrykker den også, eller antyder, verdier, mål, symboler, hendelser, historie, personlighet – eller en stemning som ikke kan uttykkes med ord.
Samarbeidet med Aino Jensen åpner nye muligheter for å skape unike rom:
Sammen diskuterer vi idé/konsept, hvordan kunstverket skal inngå i og harmonere/komplettere rommet og andre rammebetingelser, hvor Aino så gis full kunstnerisk frihet.

Aino Jensen har i 20 år energisk og målrettet bygget seg opp som en anerkjent kunstner. Hennes glasskunst har et bredt spekter og klare formmessige særperg.
Hun er alltid på jakt etter nye strukturer og dimensjoner. Delikate mennesketolkninger og glasskunst ispedd metaller har blitt et fast kjennetegn.
De siste årene har hun gått i en stadig mer skulpturell retning, og har allerede skapt mer enn 20 utsmykninger til offentlige bygg og private bedrifter.
Aino Jensen har levert ca. 50 utstillinger i Norge, hvorav 25 separatutstillinger.

Vi ser med glede frem til et spennende samarbeid.

RAINFOREST 30 x 35 CM
Denne røffe masken utstråler en sjelden grad av vakker ro og fred.

THE MAIDEN IN THE HAZEL TREE – 105 CM
Glasskunstner Aino Jensen ved et av sine kunstverk. Den kunstneriske prosessen ved så store verk krever ekstrem konsentrasjon og energi. Deler av prosessen må utføres veldig raskt, mens andre deler krever lang tid og tålmodighet.

TITTEL OG STØRRELSE?
Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

SOUL SEARCHING, naturlig størrelse
Det sies at mennesker har forskjellige farger som representerer noe essensielt ved dem.

INTENSE- 21 CM
Et balansert og konsentrert våken blikk og uttykk. Utført i røff stil og drømmeblått glass.

SIRENE – 37 CM
Mangfoldet av  gule, oransje og røde nyanser gir  ekstra liv og særpreg til denne figuren.

COMMING HOME 30 x 38 CM
Som å ha vært bort og så endleig kommet hjem.

Kofferten med prøver på ARTI TEQ opphengssystemer står klar

Ta gjerne kontakt og vi viser deg hvordan Arti Teq kan tilpasses dine behov. Arti Teq er et vedlikeholdsfritt, elegant og fleksibelt opphengssystem, med et bredt utvalg løsninger for ulike behov i hjemmet, på arbeidsplassen eller annet sted.  Bilder kan lett flyttes opp, ned og sidelengs uten at du må lage hull i veggen. For beste løsning anbefales også spotlight belysning som del av samme system.  Da kommer bildene best til sin rett.

STORT UTVALG AV RAMMER: Fra Interart kan vi levere 1000 ulike rammer. Det er et godt utgangspunkt for å finne rammen som passer perfekt til kunstverket og omgivelsene. (Her illustrasjonsfoto)