OMEXCO VEGGBEKLEDNING: Stilfull eleganse; rolig og livfullt, hvor lysvirkninger og tapet spiller sammen for å nå nye høyder…

SPENNENDE VISUELLE EFFEKTER, SUBTILE FARGER OG KREATIVE STRUKTURER:

Vi leverer eksklusiv veggbekledning fra Omexco i Belgia, hvor produksjonen er basert på solenergi

Omexco utvikler, produserer og er en verdens-omspennende trendsetter innen avanserte vegg-bekledning, grunnlagt av Bob Rans i 1976. Med Omexco får du kledd dine vegger med karakter og skjønnhet.

DESIGN MED SPENNENDE VISUELLE EFEKTER: Sentralt står kombinasjonen av materialer og strukturer hvor Omexco er spesialist på sofistikerte trykk- og pregeteknikker. Et team av interne designere i dialog med et høyt kvalifisert produksjonsteam utvikler design med spennende visuelle effekter, subtile farger og kreative strukturer.

MILJØ I FOKUS: Selskapet legger stor vekt på en miljøvennlig virksomhet, og benytter alltid vannbaserte farger og naturbaserte belegg som ikke skader miljøet.

 

GJENBRUK OG SOLENERGI: De bruker også resirkulerte fiber så mye som mulig, og satser på maksimal gjenvinning av avfall. I 2010 installerte Omexco 1.242 kvm solcellepaneler. Elektrisiteten som produseres representerer 50% av deres årlige elektriske forbruk. Slik reduseres 100.000 kg CO2 per år.

VELVÆRE MED ØKOLOGISKE TAPETER: Omexco bidrar til velvære ved å tilby økologiske tapeter. International Association of Wallcovering-produsenter, IGI, har fastsatt svært strenge standarder for tilstedeværelse av farlige produkter i tapeter (tungmetall, formaldehyd, vinylklorid). Alle Omexco veggbekledninger oppfyller disse standardene satt av IGI, og kan derfor bære IGIs økologiske merke.

Mer info og inspirasjon finner du her via linker under bildene.

 

OMEXCO: Kombinasjonen av rolige malte flater og  dekorativ tapet skaper en fin balanse. De fleste tapet fra Omexco har god bredde (Ca. 90 cm), og flere kan monteres både vannrett og loddrett. Ferdigblandet PVA lim strykes rett på veggen. Det gjør montasjen ekstra lett. Tapetene er  svampbare under montasje og vaskbare og/eller smusavvisende etter montasje.

OMEXCO: Her ser vi et godt eksempel på hvordan tapetet (Palazzo Pal 1070) endrer uttrykk alt etter lysets karakter og vinkel. Tapet fra Omexco er av høy kvalitet, de puster, er trykket på solenergi, er økologiske (PVC fritt), og har stor lysekthet (6-7). Bilder gir kun et svakt inntrykk av kvaliteten. Når du ser og kjenner på et ekte Omexco tapet forstår du det.

OMEXCO: I serien Minerals finnes et spennende utvalg som omfatter både klassisk dekorativt mønster , striper, linjer og helt ensartede flater. Alle flater er imidlertid livfull med en variabel grad av taktile effekter, fra små til store korn. Kolleksjonen er laget av naturmaterialer og gir alt fra et stilfullt strukturert til røft preg.

OMEXCO: Spennende metaliske effekter fås i mange varianter, fra det rolige til det svært livfulle. Her finnes både håndlagede papircollager med fiberbakside og preg med metalliske effekter.

OMEXCO:  Her er en samling klassisk tapet i rolige og kjølige toner. Metalliske effekter i mønsteret skaper en livfull flate som endres ut fra lysforhold og plassering i rommet. Det gjør veggene til en ekstra spennende del av interiøret.

OMEXCO I KOMBINASJON MED ORAC DECOR:  En flott kombinasjon hvor Orac Decor er benyttet på brystning og listverk sammen med Omexco tapet Palazzo 6042. En vakker, harmonisk og samtidig kontrasterende og livfull kombinasjon.

PRØVEBØKER: For å få en opplevesle av kvaliteten og de visuelle og taktile effektene på Omexco tapetene anbefales et gjennomsyn av våre prøvebøker.

METERVARE: Alle Omexco tapet levers som metervare. Vi kan derfor beregne mer nøyaktig hvor mye du trenger, uten å la nesten en hel rull gå til spille.

BRANNHEMMENDE: Omexco tapeter er brannhemmende. Flere er også typegodkjent for bruk i skip og offshoreinstallasjoner.

STILFULLT MED OMEXCO VEGGBEKLEDNING: Her er et godt eksempel på bruk av tapet Palazzo. Klassisk, rolig og livlig på en gang.