UENDELIGE MULIGHETER: Orac Decor gir nesten ubegrensede valg- og kombinasjonsmuligheter. Med god fantasi, sans for farge, form, stil og helhet kan vi skape noe helt unikt og estetisk vakkert.

BYGG-DEKOR I SÆRKLASSE:

Vi er hovedkontakt for Orac Decor i Rogaland, og leverer til hele Norge. Orac Decor har innovative løsninger og bygg-dekor i sjeldent stor utvalg, og i moderne, minimalistisk eller klassisk stil – med eller uten lysdesign

I samarbeid med Bygg-dekor A/S i Sandefjord kan vi levere alle typer listverk og veggdekor fra Orac Decor, og i Rogaland er vi hovedkontakt for alle Orac Decor produktene.

Orac Decor eksporterer sine innovative og spennende løsninger globalt, og er representert nesten over alt i verden, men trolig fortsatt relativt lite kjent i Norge og på Vestlandet. Virksomheten har hovedkontor i Belgia og er etablert i Tyskland, Nederland, Frankrike, Russland, Slovakia, Spania og England.

 I tillegg til et stort utvalg av gulv, vegg og taklister kan vi levere Orac Decor søyler, paneler, dørrammer, takrosetter og en rekke forskjellige andre dekorelementer.

Det er nesten bare fantasien som setter begrensninger ved bruk av Orac Decor produktene.

For våre prosjektkunder kan vi med Orac Decor skape en helhetlig løsning som gir et unikt uttrykk, gjerne i kombinasjon med et utvalg av alle våre øvrige vakre og eksklusive produkter.

Her finner du mer info og inspirasjon: www.orac.decor.com/en

Se også et utvalg anbefalte Orac Decor produkter i vår nettbutikk.

 

KOMBINASJON AV LISTVERK OG LYS: Flere lag med Orac Decor lister og en egen lys-list gir et eksklusivt uttrykk/inntrykk. Med lys-list i taket skapes også en føelse av et større rom.

ORAC DECOR: Her er Orac Decor brukt både som listverk ved gulv og som dekor og lyslister i tak. I tillegg vises en takrosett. Innen Orac Decor finnes et stort utvalg av takrosetter og annen dekor å velge mellom.

ORAC DECOR: Det store utvalget av Orac Decor profiler gjør det mulig å finne mange interssante og spennende løsninger. Profilene kan også males i en kontrastfarge, eller fremstå mer dempet med samme farge som vegg eller brystning.

ORAC DECOR: Lyslister finnes i stort utvalg. Det er også viktig å være bevisst i valg av lysretning. Noen profiler lyser opp, andre nedover, og lysutslipp, styrke og fargetemperaur kan tilpasses avhengig av type lys og elektrisk løsning som beyttes.

ORAC DECOR:  Her kombineres taklister fra Orac Decor med veggdekor i grått. Legg merke til hvor mye dette utgjør av rommets særpreg. Dekor-elementer fra Orac  Decor finnes i stort utvalg, og med mange muligheter for spennende kombinasjoner.

ORAC DECOR:  Her er Orac Decor benyttet som en vakker  brytning og brystning – også på dør. Mange vakre kombinasjoner kan skapes når Orac Decor benyttes sammen med eksklusive tapeter. Vi kan levere et stor utvalg kvalitetstapeter, bl.a. eksklusiv veggbeklednig fra Omexco, og flere merker fra Bakergruppen m.fl.

Her ser du et utvalg av anbefalte Orac Decor lister fra vår nettbutikk:

STILFULLT MED ORAC DECOR: Her er et godt eksempel på bruk av Orac Decor veggpaneler og listverk.