HJEMME-KINO/BEDRIFT-KINO: I samarbeid med Artius kan vi utarbeide og levere komplette romløsninger og lyd/bilde løsninger av høy estetisk og teknisk kvalitet

Kvalitetsløsninger for samtid og framtid:

Lyd, bilde og smarte bygg

MF Design samarbeider med Artius i Stavanger. Artius er spesialist på tekniske løsninger, enten det gjelder lyd/bilde eller alt innen “smarte bygg”.  Sammen finner vi helhetlige løsninger hvor materialer, farger, former, estetikk, produkter og teknikk samstemmes til en spennende og harmonisk løsning – tilpasset aktuelle budsjetter.  Våre løsninger omfatter alt fra innledende og uforpliktende dialog, til planlegging, installasjon og sluttføring.

LYD/BILDE
Innen lyd/bilde kan vi tilby en stor mengde produkter fra mange ulike produsenter. Prisnivået kan variere, men det legges alltid vekt på at løsningen og produktene skal ha en optimal og høy kvalitet.

ARTCOUSTIC: KVALITETSLYD, FLEKSIBEL DESIGN/FARGE
Lyden kan ikke beskrives. Den må høres og oppleves. I tillegg til ekstrem lydkvalitet har Artcoustic høyttalere et leveringsprogram hvor du kan få nøyaktig den fargen du ønsker. Fargen kan tilpasses omgivelsene, slik at høyttalerne gis samme farge som veggen/interiøret. Eller du kan velge en farge hvor Artcoustic høyttalerne blir et markert blikkfang. Fronten på høyttalerne kan også dekkes med samme farge.

KUNSTNERISKE VISUELLE UTTRYKKSMULIGHETER
Med Artcoustic kan du også få en front hvor ditt eget bildemotiv printes på dekselet.  Alternativt kan vi også skape spennende designløsninger med farger, former, foto, mønster og dekor vi utvikler for at det skal passe perfekt inn i helheten.

LØSNINGER FOR FRAMTIDENS BYGG
Smarthus er et samlebegrep for et moderne bygg som innbefatter flere systemer og produkter som henger sammen i harmoni. Et smart bygg krever en nøye utvalgt kombinasjon fra ulike fagfelt, leverandører og produsenter. Nøkkelen er integrasjon og samspill – løsninger som fungere i praksis, og som er lette å bruke.

Involvering av erfarne profesjonelle aktører tidlig i planleggingsfasen sikrer en vellykket løsning. Artius har sertifisering innen KNX, Control4,Ubiquiti, xComfort og Sensio – samt kunnskap innen Z-Wave, ZigBee m.fl.

HELHETLIGE LØSNINGER
Det er smart å tenke helhetlig når et bygg skal gis smarte løsninger. Teknologien skal samarbeide og gjøre hverdagen lettere og bedre for alle brukere. Det finnes i dag svært mange områder hvor smart-løsninger kan gi fordeler både praktisk og økonomisk.

EKSEMPLER PÅ SMART-LØSNINGER
Her er noen eksempler på områder som bør integeres for optimal utnyttelse av mulighetene: Lys, varme, varmepumper, solskjerming, ventilasjon, automasjon, tyverialarm, brannalarm, overvåking, adgang, garasje, lyd, bilde, nettverk, WiFi. Innen disse områdene kan vi tilby prosjektering, konsultasjon, programmering og support.

ARTCOUSTIC:  Denne versjonen viser høyttalerne uten frontdeksel. For noen kan det være en stilig løsning. Andre vil kanskje dempe det visuelle uttrykket ved å benytte frontdeksel. Frontdeksel kan være i samme farge som høyttalerne, eller i annen valgfri farge. Du kan også fritt velge motiv; alt fra familiebilder, andre foto du har selv, til reproduksjoner av verdenskjent kunst – eller et unikt kunst/dekorbilde vi lager for deg.

ARTCOUSTIC: Her i sortlakkert utgave som harmonerer med omgivelsene, samtidig som den blanke overflaten skaper litt blikkfang og fremhever den eksklusive høyttaleren. Ønskes frontdeksel kan dette være i samme størelse som høyttaleren. Frontdeksel kan også fås i større format dersom du vil skjule høyttaleren. Da kan lyden strømme ut fra et motiv i en størrelse som harmonerer bedre med ønsket størrelse på motivet  og andre proporsjoner i rommet.

ARTCOUSTIC: Hvor høyttalerne plasseres i forhold til skjerm og sittested, er en av mange viktige faktorer det må tas hensyn til.

ARTCOUSTIC: Her vises et godt eksempel på høyttalerkabinett utført i farge som harmonerer med veggen bak. At selve høyttalerne vises i sort blir også en referanse og repetisjon av den sorte rammen rundt skjermen.

ARTCOUSTIC:  Et eksempel hvor kantene på høyttalerkabinettet er tilpasset kantfargen på andre deler av interiøret.

ARTCOUSTIC:  Her i en roligere mer neddempet versjon.

ARTCOUSTIC: Fra Artcoustic-Spotify sitt hovedkontor.