COSENTINO: Vakkert resepsjonsmøbel – kledd i Dekton Aura 15

PRODUKTER I EKTE STEIN MED HELT SPESIELLE EGENSKAPER:

Fra Cosentino i Spania kan vi levere eksklusive, vakre og slitesterke løsninger for et vidt spekter av bruksområder

MF Design er Pro medlem i Consentino sitt globale fellesskap for fagfolk innen arkitektur og designverden –”WE BY CONSENTINO”. Nettverket styrker vår kompetanse, kunnskap og servicegrad ovenfor våre kunder. I samarbeid med Cosentino og Bryne stein AS kan vi skape løsninger som ivaretar estetiske og praktiske hensyn, fra valg av riktig stein, via tilpasning – fram til ferdig kvalitetsgodkjent montasje.

4000 ANSATTE OG SKREDDESYDDE LØSNINGER
CONSENTINO er et globalt selskap i Spania som distribuerer innovative overflater for arkitektur og design i 144 land, via 122 forretnings- og salgskontorer. Det er et av Spanias mest internasjonale selskaper med tilstede-værelse på fem kontinenter, og har mer enn 4000 ansatte. Virksomheten tilbyr skreddersydde løsninger for steinhuggere, designere og arkitekter via merkevarene Silestone, Dekton, Sensa og Scalea. 

INTERNASJONALE KVALITETSREGLER
Alle produkter og merker som produseres og markedsføres av Consentino er i samsvar med internasjonale kvalitetsregler for bruk i hjem, kontor og offentlige rom.  Produktene dekker hele spekteret fra naturstein til superkompakte overflater med spesielle egenskaper, utviklet basert på langvarig, kontinuerlig og avansert forskning og produktutvikling.

KAN BRUKES OVER ALT
Anvendelsesområdene er mange og omfatter blant annet fasader/veggbekledning (eksteriør/Interiør), bordplater, kjøkkenbenker, dekor over kjøkkenbenker, vasker, kjøkken-øyer, trapper, søyler, brannvegger, peis-innramming,montere for skulpturer og utstillinger, resepsjoner, felles-arealer, butikk-disker/innredning, ypperlig for kaféer, restauranter, hoteller, kantiner, bakervaredisker, kjøtt-vare-disker, baderom, bassenger etc.

SILESTONE:

Skjønnhet, eleganse i et bredt spekter av farger. Over 90% kvarts som gir ekstrem holdbarhet. Perfekt til benkeplater, vasker, baderom og gulv. Motstandsdyktig mot væsker og riper. Med den spesielle overflatebehandlingen; N-BOOST forenkles rengjøring, vedlikehold og glans.

 

DEKTON:

Idéell superkompakt overflate som passer for å dekke alle typer overflater. Porselen, glass og kvarts kombineres for å skape et meget motstandsdyktig og praktisk talt ikke-porøst materiale. Holdbarhet, motstandsevne mot riper, flekker, varmesjokk og UV-ståler fra sollys gjør den til et enestående produkt for både interiør og eksteriør. Dektor leveres i mer enn 50 forskjellige farger.

 

SENSA:

Består av naturstein i eksotisk design, hentet fra Brasil og India, som resultat av naturlig sedimentering gjennom tusener av år. Eksklusiv anti-flekk beskyttelse hindrer væske fra å trenge inn i overflaten. Den er også motstandsdyktig mot riper og varmesjokk, lett å rengjøre og sertifisert for kontakt med mat. Derfor er den perfekt for bruk på kjøkken og bad.

 

NATURAL STONE:

Dette merket representerer naturstein som har unike og uerstattelige overflater: Ekte marmor, granitt, kalkstein og travertin. Alle disse er motstandsdyktige mot varme og ultrafiolett lys. Derfor beholdes fargene, og steinen er holdbar over lang tid. 200 farger er tilgjengelige. Primærbruk: Baderoms-kledning, områder med mye fottrafikk og fasader.

 

SILESTONE:  Elegant og kontrastrik løsning: Kjøkkenøy utformet med Silestone Eternal Marquina.

DEKTON: Her er Dekton Taga-Xgloss benyttet både på kjøkkenøy og på kjøkkenbenk/vegg. En livfull og spennende løsning med en fantastisk styrke som er svært lett å holde ren.

DEKTON: En estetisk vakker og praktisk løsning for fellesarealer. Her er Dekton Vegha benyttet både på gulv og trapp. Stein fra Cosentino er anvendelig på alle flater, og en god investering.

DEKTON: Et vakkert kjøkken hvor både kjøkken-øy, benkeplate og deler av vegg består av Dekton  Vera General.

SENSA:  Svært vakker og livfull overflate. Denne løsningen består av Sensa Nilo-Scaled.

DEKTON:  En elegant åpen løsning. Kjøkken og stue kobles sammen på en harmonisk måte ved at Dekton Nilium benyttes både på kjøkkenbenk og på gulv.

COSENTINO: Et godt eksempel på stilfull anvendelse av produkter fra Cosentino. Her anvendt både på gulv og i trapp.

COSENTINO: Stilfull bruk av Cosentino-produkter på innredning og vegger.

COSENTINO: Her en skreddersydd tilpasning for butikk/bakeri. Lett å rengjøre, flekker setter seg ikke fast, en elegant og sikker investering for god hygiene.

COSENTINO: Verdifull, vakker, hyggienisk og langvarig løsning ved bruk av materialer fra Cosentino. Materialer fra Cosentino er velegnet for gulv, vegger, benkeplater, bekledning av møbler etc. Utvalget av farger og mønster/stil er svært omfattende. Ved større, mer komplekse løsninger, bygg og fasader, samarbeider vi med arkitekter for å skape gode og unike løsninger.