KERAMISKE FLISER : Finnes i stort utvalg og mange prisklasser for vegg og gulv. Enten det gjelder kjøkken, bad, gang, stue eller større og offentlige rom kan fliser ofte være et godt valg.

VAKKERT, STOR SLITESTYRKE, LANG VARIGHET,  LITE VEDLIKEHOLD

Vi kan hjelpe deg å skape spennende, slitesterke og vakre interiør-løsninger med keramiske fliser av høy kvalitet, i stort utvalg

Innen fliser samarbeider vi med FLISEKOMPANIET, NORFLOOR og MODENA FLISER. Alle disse leverandørene har høy kunnskap, lang erfaring i markedet, og vektlegger høy kvalitet på både flise-produkter, tilbehør, rådgivning og service. Flisene blir kjøpt inn fra forskjellige produsenter med hver sine særpreg, kvaliteter og hvert sitt design-spekter.

Som samarbeidspartner oppnår vi gunstige priser og rabatter som vi deler med våre kunder. For at du som kunde skal oppnå slike fordeler, er det avgjørende viktig at du tar kontakt med oss før prosjektet kobles på en eller flere av våre samarbeidspartnere.

Sammen kan vi tilby våre prosjektkunder et ekstra stort utvalg av fliser å velge mellom. Det gir særlig gode muligheter for å finne de beste produktene og de beste løsninger i forhold til funksjonelle og estetiske ønsker og behov.

STOR SLITESTYRKE, VAKKERT –  GOD INVESTERING
Faktorer som rett farge, form, stil og kvalitet blir optimalt ivaretatt. Dette er også ekstra viktige valg, siden fliser har store slitestyrke og lang levetid. Derfor er fliser også en god investering, og brukes stadig mer, og ofte i større formater.

* Pr. dato gjelder samarbeidet følgende steder: MODENA FLISER SANDNES – PROFFSENTER, FLISEKOMPANIET STAVANGER FORUS, OG NORFLOOR SANDNES.

MODENA: Lekker og trendy fargekombinasjon med sort matt vegg mot de lyse rosa Artisan flisene. Denne herlige fliseserien finnes i totalt 10 farger.

MODENA: Artisan i Moss Green i kvadratisk format, perfekt for en stilig splashback over kjøkkenbenk.
Behagelig, blank overflate som er enkel å holde ren.

MODENA: Uniquestone er en fliskolleksjon med et stort spenn i format og uttrykk – fra marmor til slitt betong til steinmønster. Her i fargen titanium og med chevron format.

MODENA: Artisan-serien kan brukes til å kle stedbygde, unike baderomsløsninger. Med en slik oppbygging kan man sette sitt eget personlige preg på badet!

MODENA: Den klassiske stilen går aldri av mote. Franskproduserte fliser fra Winckelmans i sort octagonformat og hvit tozzetto, i kombinasjon med lekre, rene fliser på vegg lagt i halvsteinsforband.

MODENA: Alpes-serien kombinerer estetiske uttrykk fra flere forskjellige natursteiner fra Sør-Frankrike, noe som gir et rått og unikt særpreg.

MODENA: Vakre fliser i marmorlook finnes i mange størrelser, her som en blank Carrara-marmor i 7,5 x 15 cm.

MODENA: Allmarble-kolleksjonen fås i et stort utvalg ulike marmorvarianter med ulike overflater og formater. Her som vist brun marmorflis, Frappucino med polert overflate i stort format.

MODENA: Alpes-serien kombinerer estetiske uttrykk fra flere forskjellige natursteiner fra Sør-Frankrike, noe som gir et rått og unikt særpreg.

FLISEKOMPANIET: Fliser med historisk preg som har mange bruksområder og kan kombineres med mange stilarter. De kan fås i sementfliser som er laget på den gamle måten, eller i keramikk som vil være en mer vedlikeholdsfri overflate.

 

FLISEKOMPANIET: INR møbel er en Norsk innovativ leverandør av nordisk design av høy kvalitet. Her kan vi skape vakre og funksjonelle løsninger du vil trivest med lenge.

FLISEKOMPANIET: Italiensk flis fra leverandøren Italgraniti, fra kolleksjonen Metaline. Fargen Iron er en eksotisk flott farge i kombinasjon med messing. Det kan virke som mørke fliser på hele badet er en kombinasjon som er kommet for å bli.

NORFLOOR:  Imola sin Creative Concrete er en serie født fra gjenskapelsen av ulike betongbearbeidelser i et moderne og skandinavisk perspektiv. Denne uglaserte serien passer perfekt til de fleste formålene. Det store utvalg av spennende formater, som for eksempel 90×90, 45×90 eller den store heksagonflisen, gir deg friheten til å skape unike kombinasjoner.

NORFLOOR: Nå kan du endelig få et fantastisk utseende «tregulv» med alle flisens fordeler.  Norfloor presenterer denne tregulv-flisen som kan brukes overalt hvor du ellers ville tenkt tregulv, både innen og utendørs (finnes også i sklisikker variant). Du kan glemme skader, riper, sprekker som dannes ved temperatur og fuktighets-forandringer, sliping og lakking, knirkelyder osv. Parkett-flis er vedlikeholdsfritt, lett å vaske og tørke.

NORFLOOR: La Roche de Rex viser elegante kontraster der den romantiske sjarmen av stein kommer fram på sitt beste. De store formatene; for eksempel 80×80 og 80×40 verdisetter de estetiske elementene som karakteriserer denne flisen.  Flisen kan utmerket godt brukes både på gulv og vegg.

MODENA: Her finnes utallige spennende kombinasjonsmuligheter med fliser av høy kvalitet.