TEKSTILER FOR ETHVERT BEHOV: Hos oss kan du velge mellom utallige design og kvaliteter for alle aktuelle bruksområder. Vi tilbyr også et stort utvalg av veggbekledning/tapet. (Illustrasjonsfoto)

DU BÅDE SER OG KJENNER KVALITETEN:

Vi er importør og forhandler alle merkevarer fra BAKER GRUPPEN – verdens største tekstilprodusent

Bakergruppen er en av verdens innovatører innen stoffdesign, og har blant annet et vakkert showroom i ”Design Street” i Paris – rue du Mail. Gruppen består av 7 merker. 4 britiske, og 3 amerikanske: GP & J Baker, Mulberry, Treads, Baker Lifestyle, Kravet, Brunschwig & Fils og Lee Jofa.

GP & J Baker er hovedmerket i denne gruppen. Det er et klassisk merke, og har mange kjente mønster som har vært produsert i mange år. Produsenten er godt kjent for å ha verdens største arkiv av design, samlet sammen siden oppstarten i 1880 årene. I nyere tid har de valgt å beholde sine tradisjoner, og har holdt flere design gående i over 100 år. Men de har ofte endret dem noe med tiden for å treffe en mer moderne fargepalett.

GP & J Baker har også vært den stolte leverandør av “Her Majesty Queen´s Royal Warrant” siden 1982, for leveranser av stoff og tapet til den kongelige husholdning.

MF DESIGN kan tilby både tekstiler, tapet og possement fra Bakergruppen.

Mulberry er et av de mest kjente merkenavn som finnes, og de har en morsom litt eklektisk tilnærming til interiør. De er veldig godt kjent for sine tradisjonelle ull-stoffer, men også for sine særegne design, og for lekent uttrykk. De har også litt ferdigvare, så her er det mange muligheter. Ellers er både tekstil, tapet og possement tilgjengelig fra denne leverandøren.

 

Tredas har stort utvalg innen lin og velur. Ved å benytte deres design oppnås et ganske stramt og moderne uttrykk. Vi kan levere både tekstiler, tapet og possement løsninger fra denne produsenten.

Baker Lifestyle er et merke for de som ønsker et lekent uttrykk og et rimeligere alternativ. Vi kan levere både tekstiler, tapet og possement løsninger fra denne produsenten.

Brunschwig & Fils har Fransk/Amerikansk bakgrunn, opprinnelig et svært klassisk merke, men tilbyr nå også mer vågale og moderne uttrykk. Dette er høy prisklasse og oser av luksus. Tekstiler, veggdekor og møbler fra dette merket har dukket opp i mer enn et hundre år i verdens vakreste og mest ikoniske interiør, fra storslåtte rom i Det hvite hus og Versailess slott, til vakre og romantiske hytter og hjem. Vi kan levere både tekstiler, tapet og possement løsninger fra denne produsenten.

Lee Jofa står for et klassisk uttrykk, med et lekent design. Merket representerer to og et halvt århundre med tekstilkompetanse. Med oppkjøp av Arthur H Lee & Sons, kjent for banebrytende vevteknikker, ble det dannet en allianse som produserte stoffer som ansees for å være noe av det mest luksuspregede i verden. Vi kan levere både tekstiler, tapet og possement løsninger fra denne produsenten.

 

STORT UTVALG AV ANDRE TEKSTILER:   Vi kan levere tekstiler i mange prisklasser fra en rekke produsenter ulike steder i verden. Utvalget er svært omfattende. Noen eksempler:
Colefax and Fowler, Larsen, Jane Churchill, Manuel Canovas, Brunschwig & Fils, Threads, Kravet, Lee Jofa, Osborne & Little, Nina Cambell, Matthew Williamson, Lorca, Hermés, Zoffany, Chelsea Textiles, AM,   Ailanto design by Amanda Ferragamo, Johnstons og Elgir – since 1797, Kgl. hoffleverandør Tapet Cafe, Les passementeries ille de France.

Creation Baumann (Sveits), Nobilis (Paris), Morris & Co, Sanderson, Harlequin, Anthology, Scion, Rubelli, Dominque Kieffer, Lin Wood.

Alhambra, Armura, CR Class, CS by Baldqino, Ferre, Gancedo, James Mallone, Pepe Penalver, Silvera, Vescom, Dinamico-Miko, Intag tekstiler, Intag kunstlær, Revert.

BAKER GRUPPEN: Til venstre: RIO SAMLINGEN:
Den herlige spenningen fra Mardi Gras har blitt fanget i  praktfullt trykket fløyl. RIO er en smart collage av abstrakte design og suverene, sanselige fløyl, trykket med utrolig klarhet i en palett som spenner fra lyse, levende farger til dypere juvellignende og subtil sofistikerte nyanser. (55% Viscose/45% Cotton). Henget i midten: Royal Damask Velvet Sapphire og Bronze (55% Viscose/45% Cotton). Til høyre: Volsey Verdigris, Jade, Garnet og Bronze/Ebony. (55% Viscose, 31% cotton, 14% polyester)

BAKER GRUPPEN: P & J Bakers samarbeid med Historic Royal Palaces, inkludert The Tower of London, Hampton Court Palace og Kensington Palace, har gitt et vell av inspirasjon til denne helt spesielle samlingen. Elementer av deres spektakulære arkitektur, hager og interiør er satt sammen for å skape de blendende designene i ‘Royal Gardens’, ‘Royal Weaves’ og ‘King’s Velvet’. Her representert med Wolsey Garnet og Bronze/Ebony. (55% Viscose, 31% cotton, 14% polyester), og til høyre: Royal Damask Velvet Sapphire og Bronze (55% Viscose/45% Cotton). 

BAKER GRUPPEN: Her en liten samling av prøver og heng fra GP & J Baker. Valgmulighetene er enorme, og vi skaffer prøver til alle prosjektkunder. Det er helt avgjørende å se og kjenne fysisk på kvaliteten. Fargene vil også oppleves forskjellig og ha mange spennende virkninger avhengig av lysretning og lyskvaliteter.

BAKER GRUPPEN: GP & J Baker Coromandel-samlingen begynner med George Percival Bakers lidenskap for tekstiler fra Indien. En elegant ode til de tradisjonelle designene fra dette spennende og fargerike kontinentet. Her er eksempler på fløyeltekstiler for møbeltapetsering. (Finnes i stort utvalg av farger). Via vårt kontaktnett kan vi hjelpe deg med hele prosessen fra valg og import av tekstil til møbeltapetsering. 

BAKER GRUPPEN:  Fra Signatur samlingen: Denne fantastiske samlingen med trykte fløyel viser noen av de mest ikoniske og varige GP & J Baker-designene. Spennende design inspirert av roser og hage. GP & J Baker: Her Oriental Garden – Jewel. (55% Viscose, 45% cotton). Beregnet for  større prosjekter og møbeltapetsering. Via vårt kontaktnett kan vi hjelpe deg med hele prosessen fra valg og import av tekstil til møbeltapetsering.

BAKER GRUPPEN:  Fra Signatur samlingen: Denne fantastiske samlingen med trykte fløyel viser noen av de mest ikoniske og varige GP & J Baker-designene. Spennende design inspirert av roser og hage. GP & J Baker: Her Oriental Garden – Mole. (55% Viscose, 45% cotton). Beregnet for  større prosjekter og møbeltapetsering. Via vårt kontaktnett kan vi hjelpe deg med hele prosessen fra valg og import av tekstil til møbeltapetsering.

BAKER GRUPPEN:  GP & J Baker Coromandel-historien begynner med George Percival Bakers lidenskap for Indiske-tekstiler. Han dokumenterte og ga ut en bok om kunsten å trykke indiske tekstiler i løpet av 1600- og 1700-tallet. Hans varige arv er en rik arkivarv.
Denne kolleksjonen er en elegant ode til de tradisjonelle designene. Indiske detaljerte Kashmir-paisleys, vakre botanikaler og sjarmerende natur, tegnet med en delikat hånd, er blitt tolket i en mild palett som spenner fra indigo og brunlig, til myk lys og grønn. Her: Bukhara Paisley – Indigo. (100% lin).

BAKER GRUPPEN:  GP & J Baker Coromandel-historien begynner med George Percival Bakers lidenskap for Indiske-tekstiler. Han dokumenterte og ga ut en bok om kunsten å trykke indiske tekstiler i løpet av 1600- og 1700-tallet. Hans varige arv er en rik arkivarv.
Denne kolleksjonen er en elegant ode til de tradisjonelle designene. Indiske detaljerte Kashmir-paisleys, vakre botanikaler og sjarmerende natur, tegnet med en delikat hånd, er blitt tolket i en mild palett som spenner fra indigo og brunlig, til myk lys og grønn. Her: Bukhara Paisley – Red. (100% lin).

BAKER GRUPPEN:  GP & J Baker Coromandel-historien begynner med George Percival Bakers lidenskap for Indiske-tekstiler. Han dokumenterte og ga ut en bok om kunsten å trykke indiske tekstiler i løpet av 1600- og 1700-tallet. Hans varige arv er en rik arkivarv.
Denne kolleksjonen er en elegant ode til de tradisjonelle designene. Indiske detaljerte Kashmir-paisleys, vakre botanikaler og sjarmerende natur, tegnet med en delikat hånd, er blitt tolket i en mild palett som spenner fra indigo og brunlig, til myk lys og grønn. Her: Lampur Velvet Emerald. (56%  cotton/44% Lin).

EKSKLUSIVE TEKSTILER: I et rom med eksklusiv veggbekledning, myke kvalitetstepper, elegante møbeltrekk og profilerte lister. (Illustrasjonsfoto)