SIGDAL HERO UNO: Dette er en “kamelon-modell” som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør det til. Her har du 18 farger å velge blant, og med lette renholdsvennlige flater er dette en ultrapraktisk kjøkkenmodell. Du kan også få fargetilpasset forkant på skrogene og blande din egen helt unike farge.

NOE FOR ENHVER SMAK:

Innen kjøkken, bad og garderobe samarbeider vi med JKE/Multiform, Huseby, Sigdal og Norema *

Alle disse leverandørene er veletablerte nordiske aktører som leverer kjøkken, bad og garderobe av høy kvalitet, i ulike prisklasser og stil, og med hver sine øvrige særpreg. Med dette utvalget vil de fleste har mer enn nok å velge mellom.

Sammen finner vi et prisnivå og løsninger som passer den enkelte kundes ønsker, behov og budsjett. Som samarbeidspartner oppnår vi gunstige rabatter vi deler med deg som kunde. For å oppnå slike fordeler er det avgjørende viktig at du tar kontakt med MF DESIGN AS før du kontakter de aktuelle leverandørene av kjøkken, bad, garderobe.

MER ENN BARE KJØKKEN: På en fleksibel måte kan MF DESIGN også tilby helhetlige løsninger som omfatter mer enn bare selve kjøkkendelen, badet eller garderoben. 

 

En mer utvidet og helhetlig leveranse kan da omfatte forslag og leveranser til bekledning av gulv, tak, vegger, samt belysning, øvrige møbler, kunst, dekor etc., og selvsagt alle de håndverkere og montører som må medvirke for et godt sluttresultat.

I samarbeid med elektrofirma, og spesialfirma med lidenskapelig engasjement for smarte løsninger kan vi også finne løsninger som er både aktuelle og interessante for kjøkken og bad. Det kan være TV eller andre skjerm-løsninger, musikk-løsninger, lys- og varme-styring, sikkerhet, alarm og låse-systemer, nedfellbare vifter etc.

Smarte løsninger blir stadig mer brukt, og gir både praktisk nytte, nye muligheter og gode opplevelser, særlig når det planlegges og monteres riktig for kjøkken og baderom.

* Pr. dato gjelder samarbeidet følgende steder: STUDIO SIGDAL STAVANGER, NOREMA KJØKKENSTUDIO SANDNES, HUSEBY KJØKKENSTUDIO SANDNES, JKE/MULTIFORM FORUS og BYGGMAKKER STRAND JØRPELAND (Norema Kjøkken)

TRIVSEL MED SIGDAL KJØKKEN:  Her ser du Sigdal Herregaard Inframe 10. Inframe konseptet består av dører og skuffer som ligger innrammet. Dette gir innredningen et flott plass-bygd preg hvor gammeldags stil kombineres med moderne funksjoner. Inframe modellene får du i Scala, Herregaard og Line. Du kan også velge mellom mange ulike farger. Det er nesten ubegrensede muligheter for å skape akkurat det uttrykk og de praktiske løsninger som passer deg.

SIGDAL LINE: Med denne kjøkkenmodellen får du et ekstra stort designregister. Sigdal Line består av slette MDF profiler i hele 16 forskjellige farger. Du får også mulighet for farge-tilpasset forkant. På toppen av dette kan du også blande din egen helt unike farge.

SIGDAL HORISONT: En trendy kjøkkenmodell med slette fronter og inn-freste grep. Klart, kjølig og friskt – nordisk design på sitt beste. Her får du hele 19 forskjellige farger å velge mellom. I tillegg kan du også velge farge-tilpasset forkant på skroget. Du kan også blande din egen farge, så du får det nøyaktig slik du vil. Vi hjelper gjerne med rådgivning i valg av farge.

SIGDAL BAD LILJE: Slett overflate gir deg et bad med delikate følelser av hyggene og renhet. Lilje fra Sigdal består av 16 mm slett front i fuktbestandig spon med melaminbelagt overflate. Kantlister får du i farge-tilpasset ABS plast.

NOREMA PARALLELL:  Et duggfriskt og nordisk interiørdesign for deg som ønsker et glad-kjøkken, som kan få deg til å smile fra morgen til kveld. Med parallell modellen får du slette fronter og et rent grafisk uttrykk, med gode muligheter for smakfulle designløsninger. Kjøkkenet produseres i MDF og i fargene klassisk hvit og mellomgrå.

NOREMA EDEL EIK:  Her får du ekte saker, en nostalgisk kjøkkenmodell  i heltre eik. Modellen stråler av romantikk og bestemor-kjøkken. Skuffer og skapdører har vakre fyllinger og profilering. Store tilvalgs-muligheter, som f. eks. dekorative gesimslister, antikke håndtak og smårutete vitrinedører med sprosser. Edel Eik fåes i fargene eik naturell og mørk grå eik.

NOREMA GARDEROBE REFLEKS HVIT: Et godt garderobeskap hjelper til med å få orden i kaoset. Uansett om du har stor eller liten plass vil vi alltid kunne skreddersy et garderobeskap som gjør din hverdag lettere.  Norema garderobe Refleks hvit  er en høyglans-modell med avrundede dør- og skuffefronter, noe som gir en dus og myk visuell innramming.

NOREMA AREAL:   En enkel og moderne kjøkkenmodell i rene linjer og med fronter i malt MDF. Nordisk interiørdesign som leveres i fargene klassisk hvit, lingrønn, mellomgrå og lys grå. Du kan også få levert Areal zikk zakk med fronter i malt fiskebensmønster – i fargene lingrønn, lysegrå og mellomgrå.

HUSEBY SIGNATUR PESTO: Dette er en fleksibel kjøkkenmodell  som kan gis mange uttrykk. De stramme og rette frontene med liggende eikefinér skaper et stilrent og lekkert kjøkken. Dette er en kvalitets-modell som passer i de fleste hjem. Pesto leveres i klarlakk eller 11 standard malte farger uten pristillegg. I tillegg kan du velge mellom 10 beisfarger mot pristillegg.

HUSEBY SIGNATUR KLØVER:  Dette er kjøkkenet for deg som liker landlig enkelhet og sjarm. Med moderne og spennende tilbehør og tidsriktig fargesetting kommer de gode gamle kjøkken-tradisjonene til sin rett. Frontene leveres i 19 mm MDF i 11 standard farger, eller valgfri farge mot pristillegg. 

HUSEBY BAD JUPITER:  Elegant baderomsmodell med velkjent klassisk uttrykk. Modellen appellerer til deg som liker den landlige stilen. Frontene leveres i MDF med freste fyllinger og rette ytterkanter. 11 standardfarger uten pristillegg.

HUSEBY SIGNATUR MØBELGARDEROBER:  Garderober er så mangt, et møbel, et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested og et første inntrykk. Med litt ekstra plass og god planlegging kan vi raskt skape en oversiktlig og lukseriøs garderobe som er innbydende og praktisk. Ta kontakt så hjelper vi deg å designe din drømme- garderobe.

JKE KJØKKEN I SKREDDERSYDD SNEKKERKVALITET: Du ser at det er vakkert. Men den fløyelsaktig mykheten i LINOLEUMSFRONTENE må du komme innom og oppleve. Linoleum er ripesikkert, lyd-absorberende og miljøvennlig. Velg mellom finér, linoleum, laminat eller malte flater. Velg skuffer av solid jern eller fokuser på håndverket med massive finggertappede eike-skuffer.

JKE NORDIC INLINE: Glatt front uten håndtak, med innfrest gripelist som gjennomgående designelement. JKE kjøkken oser av kvalitet og stil. Med Nordic Inline har du nesten uendelige muligheter til å style kjøkkenet ditt. Du kan la designet være helt rent og minimalistisk, eller slippe løs fantasien og bruke det som utgangspunkt for unike løsninger. Hvit høyglans, røkt eik (som på bildet), eller sandfarget, fløyelsmatt linoleum? Med stort utvalg av farger og materialer kan vi skape nøyaktig den stemningen og stilen du ønsker.

JKE NORDIC FRAME: En minimalistisk rammefront i klassisk design med glatt fylling. JKE Nordic Frame fås både i finér og med malte fronter. Den klassiske fyllingsfronten oppdatert med lekker, stilrent design passer perfekt inn i moderne nordiske hjem. Fra JKE kan du også få et stor utvalg innen garderobe og bad.

HUSEBY AGIL: Et lyst, elegant og stilfullt kjøkken fra Huseby, i velkjent klassisk stil. Kjøkkenet kan leveres i 11 malte standard farger. Her får du også kvalitetsskuffer i stål fra en av verdens største produsenter. AGIL er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det går på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.