STORE OG SMÅ PROSJEKTER: Vi tar store og små prosjekter for næringsliv og offentlig virksomhet. Vår interne kompetanse fokuserer på kreativitet, visualisering  og lang erfaring innen farge, form, design og lysets viktige funksjoner og kvaliteter i et interiør. Mindre prosjekter gjennomfører vi fra A til Å internt. På større prosjekter samarbeider vi med et stort nettverk av dyktige fagfolk; arkitekter, håndverkere og andre fagkompetanser.

Komplett grafisk bistand:

Vi hjelper deg med grafisk design, trykksaker, print, plott, visuell kommunikasjon, digitale skjermløsninger og nettløsninger

Vi har intern kompetanse innen grafisk design, og kan hjelpe deg med brosjyrer, kataloger, bøker og andre trykksaker. (Tekst, design, foto, illustrasjon etc.)

INTERNETT OG DIGITAL STRATEGI
Har du behov for nettløsninger, publiserings-løsninger, webdesign, digital strategi og video? Vi samarbeider med flere aktører med spesialkompetanse og lang erfaring på dette området. Vi kan også påta oss eller formidle bistand til innholdsproduksjon og oppdatering av eksisterende nettsider.

TRYKKERIER OG PRINT I INN- OG UTLAND
Vi samarbeider med trykkerier i inn- og utland og finner løsninger som er optimale i forhold til ønsket kvalitet, omfang, opplag, pakkeløsning, frakt, distribusjon etc. Lokalt har vi vårt hovedsamarbeid med Kai Hansen Trykkeri AS i Stavanger/ Kristiansand. Innen print samarbeider vi primært med Crisma Plast og Profilering på Sola ved Stavanger, og med Bitmap i Stavanger/Ålgård.

DISPLAY/UTSTILLING/MESSER
MF Design er også forhandler av alle produktene fra Mark Bric Display. Vi kan levere det meste av aktuelle produkter og løsninger innen display/utstilling/messer.

 

Alt fra dørskilt og brosjyreholdere til komplette utstillingssystemer og løsninger.

MØBLER OG INTERIØRPRODUKTER TIL UTSTILLING OG MESSER
Via import fra ArteloreManuel Larraga eller andre av våre leverandører kan vi levere møbler og interiørprodukter tilpasset forskjellig bruk. Dette kan passe om du vil ha en eksklusiv løsning på ditt utstillingskonsept. Samarbeid med Senab Eikeland og andre aktører vi leverer fra eller samarbeider med, muliggjør leveranser av forskjellig kontorutstyr samt andre møbler og tilbehør som kan passe perfekt både i kvalitet, farge og design.

UTSTILLINGSVEGGER MED SÆRPREG
Ønsker du utstillingsvegger med særpreg kan vi lever det meste av vegg-bekledning, enten det gjelder fototapet med unikt design, eksklusive tapeter, tekstiler eller et stort utvalg av andre spennende design-materialer.

LØSNINGER FOR DITT BUDSJETT OG DIN PROFIL
Vi tilpasser løsningen til ditt budsjett, dine ønsker og behov. Og vi legger vekt på å skape en løsning hvor profil og atmosfære harmonerer optimalt med essensen av virksomhetens verdier og mål.

Sammen skaper vi de gode løsningene.