STORE OG SMÅ PROSJEKTER: Vi tar store og små prosjekter for næringsliv og offentlig virksomhet. Vår interne kompetanse fokuserer på kreativitet, visualisering  og lang erfaring innen farge, form, design og lysets viktige funksjoner og kvaliteter i et interiør. Mindre prosjekter gjennomfører vi fra A til Å internt. På større prosjekter samarbeider vi med et stort nettverk av dyktige fagfolk; arkitekter, håndverkere og andre fagkompetanser.

La din virksomhet bli lagt merke til og husket:

Vi designer og forhandler dekor-produkter, identitets-markeringer og profilering for bedrifter og andre virksomheter: Alt fra det vakre, elegante og eksklusive – til det helt spesielle for din virksomhet

Med lang, allsidig erfaring og kompetanse innen farge, form, design, kan vi tilby komplette og unike design-løsninger som løfter frem og styrker det helt spesielle ved din virksomhet.

Vi kan benytte eksisterende designprofil, eller skape en helt ny profil, hvor farger, former, symboler, fonter, slagord, verdier, logo, foto, dekor etc. integreres diskret, eller som et sterkt blikkfang i den helhetlige interiør-løsningen.

Virksomhetens profil, verdier og identitet kan trykkes, printes, preges, graveres, vannskjæres, eller via andre grafiske teknikker

påføres produkter og elementer i interiøret. Et slikt unikt design kan øke særpreget og skape ekstra oppmerksomhetsverdi når det blir påført gardiner, tekstiler, tapet, keramiske fliser, tepper etc. Designelementene kan også inngå i skilt, display, reklame og info-materiell – både fysisk og i digital versjon. I samarbeid med produsenter i inn- og utland hjelper vi deg med en unik og helhetlig profil.

Kontakt oss her via e-post!