STORE OG SMÅ PROSJEKTER: Vi utfører store og små prosjekter for næringsliv og offentlig virksomhet. Vår interne kompetanse fokuserer på kreativitet, visualisering  og lang erfaring innen farge, form, design, samt lysets viktige funksjoner og kvaliteter i et interiør. Mindre prosjekter gjennomføres internt fra A til Å. På større prosjekter samarbeider vi med et stort nettverk av dyktige fagfolk; arkitekter, håndverkere og andre fagkompetanser.

Med over 60 samarbeidspartnere sikres høy kompetanse og stor fleksibilitet:

Vi  planlegger, designer og leverer komplette interiør-løsninger for store og små bedrifter, og for offentlig virksomhet

Samarbeid er nøkkelen til gode helhetlige løsninger. Sammen med vårt nettverk kan vi skape løsninger som ivaretar alle faglige krav. Fra det helt enkle til det avanserte og komplekse vektlegger vi kvalitet sammen med praktiske og estetisk vakre løsninger. Internt har vi særlig kompetanse innen farge, form, design, helhetlig komposisjon og estetikk. Vi fokuserer også på lysets viktige kvaliteter og  funksjoner i de enkelte rom og soner.

EKSKLUSIVE MØBLER; BELYSNING OG TILBEHØR FRA FLERE LEVERANDØRER
Mye i det store produktspekteret vi kan tilby våre prosjektkunder fra våre leverandører og samarbeidspartnere passer utmerket til eksklusive løsninger for bedrifter og andre virksomheter som vil fremstå med et seriøst, eksklusivt og elegant preg.

SAMARBEID MED SENAB EIKELAND
Vi samarbeider blant andre også med Senab Eikeland, som har landets/Norges største utvalg av kontormøbler via 600 leverandører/produsenter. Sammen kan vi skape løsninger basert på stor fleksibilitet, utvidet kompetanse og et svært omfattende leveringsprogram. Senab Eikeland leverer høy estetisk og funksjonell kvalitet, og har lang erfaring med optimale leveranser til bedrifter, skoler, barnehager og helse-sektor. I nær dialog med kunden finner vi de gode løsningene som passer de generelle og unike krav som stilles.

 

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER, ISO-SERTIFISERING OG MILJØFYRTÅRN
Senab Eikeland setter høye krav til bærekraftige løsninger, er ISO-sertifisert og en Miljøfyrtårn bedrift. Det gir ekstra trygghet til våre kunder. Sammen kan vi levere alt fra kartlegging og analyser av ønsker og behov, via 2D og 3D tegninger – til komplette helhetlige leveranser, inklusiv montasje. Fokus på ergonomi hører også med her.

HELHETLIGE LØSNINGER BETYR AT VI STORT SETT KAN LEVERE ALT
Løsningene kan som eksempel omfatte planarbeid, plantegninger, fasadetegninger, 2D og 3D, søknader, gulvbekledning, tepper, parkett, tekstiler, gardiner, keramiske fliser, steinmaterialer, maling, tapet, belysning, og et stort utvalg av tilbehør, dekor, profilering, grafisk design etc. Vi besørger også håndverkere for bygging og montasjer.

IT/AUDIO-VISUELLE  PRODUKTER OG SMART TEKNOLOGI
Om ønskelig besørger vi også digitale skjermerløsninger, smartteknologi, samt andre audiovisuelle produkter og løsninger via våre samarbeidspartnere. Det er alltid helhetlige løsninger som gir best resultat, enten det gjelder hele bygg, inngangsparti, resepsjon, fellesarealer, møterom, venterom, kontor, butikker, eller annet.