Info om nettbutikken

Et lite utvalg som vokser...

Vår nettbutikk er nå helt i startfasen. Foreløpig får du her bare noen smakebiter på litt av alt det vi kan tilby våre kunder. Målet er en gradvis utvidelse. Så her vil det litt etter litt bli mer å velge mellom. For våre prosjekt-kunder kan vi imidlertid som forhandler, importør og via et stor nettverk av samarbeidspartnere levere stort sett alt av interiørprodukter og løsninger: Maling, tapet, veggdekor, tekstiler, tepper, gulv, byggvarer, møbler, belysning, utviklingsprosesser, skisser, plantegninger, 2D og 3D og mye mer. Se rundt på nettsidene for mer info. Og kom gjerne med ønsker og innspill til produkter i nettbutikken.

 

EKSEMPEL: Vårt utvalg av tapeter og veggbekledning er omfattende. Her et eksempel på tapet fra Omexco i Belgia. Her kan du velge mellom svært mange tapet med spennende design – og alltid høy kvalitet.

Litt av det vi kan levere på forespørsel: Høyre side: Omexco tapet. Øverst til venstre: Baderomsmøbler: Vi samarbeider med et utvalg leverandører. Øverst midt: Kjøkken og keramiske fliser, hvor vi også samarbeider med flere leverandører. Øvrige bilder viser eksempler på veggdekor med lister og dekor fra Orac Decor. Her er vi hovedkontakt i Rogaland og leverer til hele Norge. Se Nettbutikken.